Graasmasker Paard Voordelen Nadelen en Aanbiedingen

Graasmasker Voordelen Nadelen en Aanbiedingen Graaskorf. Wat is een graasmasker precies? Waarom een graasmasker voor je paard gebruiken? Wat zijn de graasmasker paard voordelen en wat zijn de nadelen? Op deze pagina Graasmasker paard voordelen nadelen en aanbiedingen zijn antwoorden en meer informatie over graasmaskers te vinden.

Graasmasker Paard Voordelen Nadelen en Aanbiedingen Graaskorf

Als een paard of pony wat aan de dikke kant is en je wilt de hoeveelheid ruwvoer (gras) dat gegeten wordt beperken dan kun je een graasmasker, ook wel graaskorf genoemd, opzetten. Het graasmasker zorgt ervoor dat een paard of pony wat meer moeite moet doen tijdens het grazen en hierdoor in de periode op het land minder ruwvoer tot zich neemt. Een goed graasmasker kun je gemakkelijk omdoen en hindert het paard of de pony niet al te veel.

Wat zijn de voordelen van een graasmasker?

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een graasmasker is dat de hoeveelheid ruwvoer dat een paard kan eten als hij op het land staat beperkt wordt. Hierdoor zal er minder snel overgewicht ontstaat en kun je ook de kans andere problemen, die kunnen ontstaan door te veel grazen, verlagen.

Graasmasker Paard Voordelen Nadelen en Aanbiedingen Graaskorf Greenguard

Heeft een graasmasker voor een paard nadelen?

Er zijn nadelen aan een grasmasker paard verbonden. Allereerst moet een masker om het hoofd van een paard doen. Niet elk paard vindt het prettig om een masker over het hoofd te hebben. Sommige zullen zich tijdens het omdoen zelfs verzetten. Een ander nadeel, zij het met een kleine kans, is dat een paard aan het masker kan blijven haken of dat andere paarden aan het masker gaan trekken of erin bijten. Als laatste nadeel kan nog gezegd worden dat de communicatie met andere paarden voor een paard dat een graasmasker opheeft iets lastiger wordt.

Graasmasker Aanbiedingen

Hieronder is een aantal graasmasker en graaskorf aanbiedingen te vinden. De links verwijzen naar uitgebreide informatie en bestelmogelijkheden.

Graasmasker Paard Voordelen Nadelen en Aanbiedingen GraaskorGraasmasker Comfy

  • Afmetingen: pony, cob en full
  • Informatie: Graasmasker Comfy een graaskorf met een bont randje voor paarden die snel de huid stuk schuren. De korf heeft een rubberen bodem met een opening van ca 2,5 cm doorsnede. Hierdoor wordt de voedingsopname van het gras gereduceerd.
  • …Graasmasker Comfy Aanbieding >

Graasmasker Paard Voordelen Nadelen en Aanbiedingen Graaskorf GreenguardGreenguard Graasmasker

  • Afmetingen: 12 x 12 cm.
  • Informatie: Het Greenguard graasmasker een eenvoudige oplossing om de gras opname van je paard of pony te verminderen. Deze graasmasker is ontworpen met hulp dierenartsen. Het zorgt voor zo’n 30% minder gras opname, een handig product om overgewicht bij paarden te voorkomen.
  • …Greenguard Graasmasker Aanbieding >

advertentieBijpassende Informatie