Paardenmassage Utrecht Prijs Informatie Paarden Massage

Paardenmassage Utrecht Prijs Informatie

Paardenmassage Utrecht en Omgeving

Paardenmassage Utrecht Prijs Informatie. Voor zowel het paard als de ruiter kan een paardenmassage heel prettig zijn en veel opleveren. Een goede paardenmassage zorgt ervoor dat je paard of pony zowel fysiek als mentaal in een goede conditie komt of blijft. Op deze pagina vind je informatie over paardenmassage Utrecht, zowel de stad, als in de provincie Utrecht en omgeving.

De informatie over de mogelijkheden van massage paard pony in Utrecht heeft betrekking op het werkgebied van de provincie Utrecht, met hierin plaatsen als Amersfoort, Breukelen, Houten, Maarssen, Nieuwegein, Soest, IJsselstein, Vianen, Woerden en Zeist, en de andere dorpen, maneges en pensionstallen. Daarnaast is behoort ook ’t Gooi met plaatsen als Hilversum, Loosdrecht, Naarden-Bussum en Weesp tot het werkgebied van paardenmasseurs die werken in Utrecht en omgeving.

Paardenmassage Utrecht Prijs Informatie Contact en Mogelijkheden

Jolien Dalenberg PaardenfeestPaardenfeest Paardenmassage

Jolien Dalenberg (Paardenfeest) is opgeleid als paardenmasseur en is continue bezig zich verder te ontwikkelen op het gebied van welzijn, begeleiding en training van zowel paard als ruiter. Bij Jolien Dalenberg kun je terecht voor zowel eenmalige behandeling van een paard als behandeltrajecten. Neem gerust contact op via telefoonnummer 06-53240214. Natuurlijk kun je ook mailen via jolien@paardenfeest.com. Meer informatie over de prijzen en mogelijkheden zijn ook te vinden op de website Paardenfeest.com.

Ontspanningsmassage voor Paard en Pony

Jolien Dalenberg is naast de gewone massage, gespecialiseerd in ontspanningsmassage voor paarden. De ontspanningsmassage is vooral bedoeld voor paarden die erg snel gestrest zijn of die met pensioen zijn. De massage is dan vooral bedoeld om het paard of de pony tot rust te laten komen en te laten ontspannen.

Jolien Dalenberg – Paardenfeest Contact Informatie

  • Soorten massage: sportmassage, ontspanningsmassage
  • Werkgebied: provincie Utrecht, ’t Gooi, Het groene Hart (straal van 40 km. rondom de stad Utrecht)
  • Website: Paardenfeest >
  • Telefoonnummer: 06-53240214
  • Email: jolien@paardenfeest.com

Bijpassende Informatie en Advies