Workshops Cursussen Trainingen Paarden en Paardrijden

Workshops Cursussen Trainingen Paarden en Paardrijden

Workshops Cursussen Trainingen Paarden en Paardrijden. Allesoverpaardenruiter.nl streeft ernaar om met regelmaat workshops, cursussen en trainingen aan te bieden over allerlei onderwerpen die te maken hebben met paard en ruiter, paardrijden, omgaan met paarden en niet te vergeten het goed verzorgen van paarden en pony’s. In deze workshops richten we ons niet alleen op de ruiter, maar ook op begeleiders van de ruiter.

Workshops Cursussen Trainingen Paarden en Paardrijden

Ouders van kinderen die willen gaan paardrijden ontberen vaak de kennis en kunde om hun paardengekke kind goed te begeleiden en begrijpen. Door middel van workshops cursussen trainingen paarden en paardrijden en advies en tips willen we hierin verandering brengen.

Overzicht van Workshops

Workshop Eigen Paard MasserenWorkshop Eigen Paard Masseren

Je eigen paard masseren heeft vele voordelen. Het versterkt bijvoorbeeld de band met je paard, je leert zijn lijf beter kennen, je kunt blessures sneller herkennen, het voert afvalstoffen sneller af en helpt je paard met ontspannen. Een massage vervangt nooit de dierenarts, dierfysiotherapeut of andere hulpverlener, maar het kan een mooie aanvulling zijn. In de workshop leer je eigen paard masseren, maak je kennis met de eerste beginselen van het masseren van een paard of pony…workshop paardenmassage >

Workshop Schriktraining

Workshops schriktraining kunnen een heel mooie manier zijn om het zelfvertrouwen van je paard te vergroten. En vergeet ook je eigen zelfvertrouwen niet. Hoe relaxter jij en je paard kunnen zijn, hoe beter jullie elkaar begrijpen, hoe beter jij er voor je paard kunt zijn als hij iets eng vindt. Dat leidt er uiteindelijk toe dat een paard zich gehoord voelt door jou. En als je weet dat iemand naar je luistert als je wat zegt, zul je andersom ook sneller luisteren. Dat geldt ook voor paarden…workshops schriktraining >

Zelf een Workshop Cursus of Training Aanbieden

Heb je zelf een idee voor een workshop, cursus of training op het gebied van paardrijden, begeleiden van paard en ruiter of het verzorgen van paard of pony? Neem gerust contact met ons op via email allesoverpaardenruiter@outlook.com of bel 030-6889170. We kunnen dan in gezamenlijk overleg bekijken of het past in het aanbod van Allesoverpaardenruiter.nl.