workshops schriktraining paard

Workshops Schriktraining Paard en Ruiter

Goede Workshops schriktraining paard en ruiter kunnen helpen het vertrouwen van de combinatie op te bouwen. En schriktraining beperkt zich niet tot paardrijden, Ook goede workshops schriktraining als je niet op je paard of pony zit, kunnen veel positiefs opleveren.

Workshops Schriktraining Paard en Ruiter

Workshops schriktraining kunnen een heel mooie manier zijn om het zelfvertrouwen van je paard te vergroten. En vergeet ook je eigen zelfvertrouwen niet. Hoe relaxter jij en je paard kunnen zijn, hoe beter jullie elkaar begrijpen, hoe beter jij er voor je paard kunt zijn als hij iets eng vindt. Dat leidt er uiteindelijk toe dat een paard zich gehoord voelt door jou. En als je weet dat iemand naar je luistert als je wat zegt, zul je andersom ook sneller luisteren. Dat geldt ook voor paarden.

Voor meer zelfvertrouwen en plezier!

Hoe meer jij in staat bent om echt naar je paard te luisteren, en er naar te handelen. Hoe meer je paard geneigd zal zijn om ook naar jou te luisteren. En dan maakt de situatie waarin je zit niet meer uit. In dit filmpje krijg je een indruk hoe zo’n workshop er uit kan zien.

Workshop schriktraining door Jolien Dalenberg van Paardenfeest.com

Workshops schriktraining: niet een doel, maar een weg

Het gaat er bij een workshop schriktraining niet zozeer om dat je alle hindernissen met je paard overwint, maar dat je helder krijgt hoe de communicatie tussen jou en je paard is. En waar je die kunt verbeteren. Je bent even uit je dagelijkse routine, je hebt geen gewoontes om op terug te vallen. Juist in de wat extremere situatie, krijg je informatie. Heel erg leuk en leerzaam. Soms ook best confronterend!

Interesse in de workshops schriktraining?

Alles over Paard en Ruiter organiseert in samenwerking met Jolien Dalenberg van Paardenfeest dit soort workshops schriktraining. Jolien verzorgt de workshops, neemt materiaal mee en begeleid de deelnemers. Wil je meer over haar weten, of wil je lezen hoe de workshops zijn opgebouwd? …Paardenfeest.com/workshop-schriktraining-paard >

Afwijkende aantallen zijn ook mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Jolien heeft ook een blog geschreven waarin ze haar visie op schriktraining met paarden verder toelicht.

Bijpassende Informatie en Workshops