Workshop Paardenmassage

Workshop Paardenmassage Leer Zelf Je Paard Masseren

Workshop Paardenmassage Leer Zelf Je Paard Masseren. Als je zelf je paard kunt masseren dan heeft dat voordelen voor je paard en voor jou zelf. Door een goede workshop paardenmassage te volgen versterk je de band met je paard, leer je het paardenlijf beter kennen en blessures eerder herkennen. En dit is nog maar een beperkte greep uit de voordelen die een goede paardenmassage biedt.

Workshop Paardenmassage Leer Zelf Je Paard Masseren

Tijdens een goede workshop paardenmassage wordt aandacht besteed aan de anatomie van het paard. Je uitleg over het skelet van het paard, de opbouw van de paardenspieren en uiteraard wordt er ingegaan op de manieren waarop je een paard het beste kunt masseren. Ook belangrijk is dat je uitleg krijg bij welke signalen je jouw paard het beste niet kun masseren en waarom dit is.

Waar kun je een workshop paardenmassage volgen?

Bij een goede workshop paardenmassage wordt zowel ingegaan op de theorie als de praktijk. Het beste resultaat boek je als datgene wat je wordt geleerd, in de praktijk en onder goede begeleiding, kan worden toegepast. Het beste is dan ook om een workshop paardenmassage op jouw eigen manege of stal te organiseren. Je kun dan direct met je eigen paard of pony aan de slag zodat je ook echt kunt ervaren wat de voordelen van een goede paardenmassage zijn. Hieronder vind je adressen en informatie over het volgen van een goede workshop paardenmassage.

Jolien Dalenberg PaardenfeestWorkshop leer je eigen paard masseren

Tijdens de workshop Leer je eigen paard masseren, komt een aantal onderwerpen aan bod. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan de anatomie van het paard. Hoe zit het skelet in elkaar? Wat zijn de belangrijkste spieren van een paard en hoe functioneren de spieren? Wanneer kun je wel en wanneer kun je beter niet je paard masseren? In het tweede deel van de workshop gaan we in de praktijk aan de slag en leer je de eerste beginselen van het op een goede wijze masseren van jouw eigen paard of pony…workshop leer je eigen paard masseren >

  • Instructeur: Jolien Dalenberg (Paardenfeest)
  • Werkgebied: gebied van circa 60 kilometer rondom Utrecht (Randstad, provincie Utrecht, ’t Gooi, Betuwe)
  • Duur workshop: circa 2,5 uur
  • Tijdstip: werkdagen (ook avond), zaterdag en zondag
  • Prijs: € 35 per deelnemer
  • Reiskosten: € 0,19 per kilometer (vanaf 6 deelnemers geen reiskosten)
  • Meer weten: Wil je meer weten over deze workshop of een afspraak maken bel dan gerust 06-53240214 of mail  jolien@paardenfeest.com.

Bijpassende Informatie