Ontspanningsmassage Paarden

Ontspanningsmassage Paarden

Ontspanningsmassage Paarden Voordelen Uitleg Prijs. Ontspanningsmassage is vooral bedoeld voor paarden die geblesseerd of met pensioen zijn. Wat zijn de voordelen van ontspanningsmassage en wat houdt een behandeling precies in?

Ontspanningsmassage Paarden

Zoals de naam al zegt is de bedoeling van dit soort paardenmassage het paard te laten ontspannen. Dit in tegenstelling tot sportmassage van paarden waarbij de focus veel meer ligt op prestatieverbetering.

Paarden OntspanningsmassageWat is de bedoeling van ontspanningsmassage voor Paarden?

Het belangrijkste doel van ontspanningsmassage voor paarden is vooral dat aangenaam is voor het paard of de pony dat behandelt wordt. Natuurlijk wordt er ook wel aandacht besteed aan kleine blessures of spieren die een beetje vastzitten. Maar dit soort van paardenmassage staat niet meer in het teken van beter presteren.

Ontspanningsmassage voor rillerige en gespannen paarden

Ontspanningsmassage is ook zeer geschikt voor paarden die wat rillerig zijn of schrikken bij aanraking. Hierbij kan het uiteraard wel een paard of pony betreffen die in training is. Door deze paarden zich bewust te laten worden van hun eigen lijf met behulp van ontspanningsmassage leren ze geleidelijk aan zich wat beter te ontspannen.

Wat zijn de ontspanningsmassage voordelen?

Het belangrijkste voordeel van een ontspanningsmassage is dat het paard of de pony geholpen wordt om los te laten. Dat wil zeggen spanning die op de spieren zit te verminderen. Hierdoor gaat het paard, bijna letterlijk, beter in het vel zitten waardoor de kwaliteit van leven verbeterd wordt. Kwaliteit van leven verbeteren is dan ook het belangrijkste doel dat een getrainde en goede paardenmasseur zich stelt.

Jolien Dalenberg PaardenfeestOntspanningsmassage van Paardenfeest

Jolien Dalenberg (Paardenfeest) is opgeleid als paardenmasseur en is continue bezig zich verder te ontwikkelen op het gebied van welzijn, begeleiding en training van zowel paard als ruiter. Bij Jolien Dalenberg kun je terecht voor zowel eenmalige behandeling van een paard als behandeltrajecten. Neem gerust contact op via 06-53240214 of mail via jolien@paardenfeest.com voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden…meer informatie >

 

Bijpassende Informatie en Advies