Jolien Dalenberg Paardenfeest Paardenmassage Vrijheidsdressuur

Jolien Dalenberg Paardenfeest Paardenmassage vrijheidsdressuur les, workshops en begeleiding in de provincie Utrecht, ’t Gooi, Amsterdam en omgeving, Het Groene Hart en De Betuwe. Andere plaatsen in Nederland zijn trouwens in veel gevallen ook mogelijk.

Jolien Dalenberg Paardenfeest Paardenmassage Vrijheidsdressuur

Vrijheidsdressuur Lessen  en Workshops van Jolien Dalenberg

  • Voor Jolien is de basis het aller belangrijkst. En die basis draait vooral om het versterken van de band tussen paard en mens, en het goed inzetten van eigen lichaam. Het gaat er om dat het paard de Vrijheidsdressuur oefeningen doet die het mentaal aan kan, zodat het zich trots en sterk voelt. Vanuit haar opleiding als sportmasseur voor paarden, heeft ze veel geleerd over de anatomie van het paard. Zo houdt ze het fysieke welzijn van het paard extra in de gaten. Een les bij Jolien is vooral fijn als je net begint met Vrijheidsdressuur. Zo leg je een heel goede basis voor eventuele grote oefeningen en heb je bovendien gewerkt aan een nog beter band tussen jou en je paard. Wat ook erg leuk is om een Vrijheidsdressuur Workshop te volgen samen met je stalgenoten op je eigen stal of manege.

Paardenmassage door Jolien Dalenberg

  1. Sportmassage. Wordt jouw paard gereden, staat hij voor de kar of doe je bijvoorbeeld vrijheidsdressuur met hem? Dan is een sportmassage een goede aanvulling op je training. Bij deze massage wordt het paard ook helemaal geanalyseerd, om jou van gericht advies te kunnen voorzien over bijvoorbeeld training of management en je paard krijgt een speciaal op hem afgericht massageplan.
  2. Ontspanningsmassage. Is je paard met pensioen of geblesseerd? Heeft hij een slecht besef van zijn lijf? Is hij erg gevoelig en snel nerveus? Dan kan een ontspanningsmassage nuttig zijn. In tegenstelling tot de sportmassage, gaan we geen hele analyse doen. We gaan op zoek naar ontspanning middels aanraking. Het paard geeft hierbij zelf tempo en richting aan.
  3. Workshop eigen paard masseren.Lijkt het je nou leuk om te ervaren wat je zélf kunt doen om je paard te masseren? Kijk dan eens bij mijn workshop leer je eigen paard masseren. Natuurlijk wordt je geen volleerd sportmasseur in 2 uur tijd, maar je zult versteld staan van wat je wél kunt bereiken.

Jolien Dalenberg PaardenfeestJolien Dalenberg – Paardenfeest

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Jolien Dalenberg biedt, een afspraak maken voor een workshop of les of prijzen te weten komen, neem gerust contact op via de onderstaande mogelijkheden.

Bijpassende Informatie