Brug Vrijheidsdressuur Oefening

Vrijheidsdressuur Filmpjes Oefeningen Tips

Vrijheidsdressuur Filmpjes Oefeningen Tips

Vrijheidsdressuur is een leuke activiteit die je kunt doen met je paard of pony naast gewoon paardrijden. Samen met jolien Dalenberg (Paardenfeest.com) die zelf lessen en workshops geeft in Vrijheidsdressuur hebben we een aantal vrijheidsdressuur filmpjes opgenomen. Je vind in deze filmpjes oefeningen en tips op een heldere en duidelijke manier worden getoond. Met regelmaat worden er filmpjes bijgeplaatst.  Hieronder vind je de vrijheidsdressuur filmpjes oefeningen tips en uitleg.

Als er nieuwe filmpjes over Vrijheidsdressuur worden gemaakt dan kun je die trouwens ook op deze pagina vinden.

Filmpje Voetje Geven Paard Leren

Hoe kun je voetje geven leren aan je paard. Advies tips en uitleg in stappen…lees verder >

Filmpje Clicker Paard Gebruiken 

Hoe gebruik je een clicker om je paard iets te leren? Waarom zou je een clicker gebruiken?

Flemen Leren Filmpje

Flemen is natuurlijk gedrag wat paarden vooral tonen als ze iets geks ruiken. Belangrijk in de aanleerfase: beloon elke kleine beweging met de lip!

Filmpje Nee Schudden Leren

Hoe je je paard nee leren schudden? Wat hier vooral belangrijk is, is je eigen timing. Zodra je paard iets doet wat lijkt op nee schudden, geef je je click. Hij zal dan heel snel begrijpen wat de bedoeling is.

Filmpje paard op het blok. De eerste keer

Bazook, mijn paard, maakt voor de eerste keer kennis met het blok. Ik was benieuwd wat zijn reactie zou zijn als ik hem los zou laten. Mijn doel was om hem het blok te laten onderzoeken op een ontspannen manier.

Les of Workshop Vrijheidsdressuur door Jolien Dalenberg

Je kunt ook vrijheidsdressuur les krijgen van Jolien Dalenberg. Ze kan je helpen de eerste stappen te zetten en samen met jou de eerste vrijheidsdressuur oefeningen doen of clickertraining geven. Ook is het mogelijk om met stalgenoten een Vrijheidsdressuur Workshop op locatie te volgen. Wil je meer weten! Neem gerust contact op. Je kunt bellen of mailen met Jolien Dalenberg om te kijken wat de mogelijkheden en prijzen zijn.

Bekijk ook de Vlogs van Jolien Dalenberg over paardenboeken voor kinderen

Met regelmaat bespreekt Jolien Dalenberg paardenboeken voor kinderen in speciaal hiervoor gemaakte Vlogs. Hieronder kun je een aantal van deze leuke vlogs over paardenboeken voor kinderen vinden.


Bijpassende Informatie over Vrijheidsdressuur

Filmpjes gemaakt door Jolien Dalenberg (Paardenfeest.com) in samenwerking met Allesoverpaardenruiter.nl